ALPY - Alpská kocka

Počet porcí:
Ingredience
Vitana Bábovka 600 g
Maslo 300 g
Voda 80 ml
Vanilkový cukor Vitana 20 g
Cukor kryštál 120 g
Kakao 24 g
Tvaroh tučný 500 g
Chef Club Smotana Crème Excellent 250 ml
Postup

Zmes na bábovku pripravíme podľa návodu. Cesto rozotrieme do vymastenej a múkou vysypanej GN. Pečieme pri teplote 150 stupňov asi 20 minút. Vychladíme. 

Pripravíme si náplň: zmiešame maslo, vanilkový cukor, cukor kryštál a vyšľaháme. Potom pridáme kakao a opäť vyšľaháme. Po chvíľke pridáme tučný tvaroh a opäť šľaháme. Pripravenou zmesou potrieme upečený korpus a necháme vychladiť. 

Pred podávaním krájame na jednotlivé rezy a ozdobíme vyšľahanou smotanou.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/alpy-alpska-kocka/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk