ALPY - Käsespätzle – syrové špecle

Počet porcí:
Ingredience
Vitana Spätzle 1000 g
Cibuľa 250 g
Vitana Paprika lahôdková sladká mletá 20 g
Bravčová masť 200 g
Vitana Syrová omáčka 210 g
Vitana Onions - restovaná cibuľa 50 g
Vitana Cesnak sušený mletý 100 g
Chedar strúhaný 150 g
Muškátový kvet Vitana 1 g
Petržlenová vňať 30 g
Postup

Spätzle uvaríme podľa návodu rovnako ako syrovú omáčku, ktorú navyše prevoniame sušeným cesnakom a muškátovým kvetom. 

Na masti osmažíme na polmesiačiky nakrájanú cibuľu do zlatista, zaprášime paprikou a zamiešane spoločne s nasekanou petržlenovou vňaťou do spätzlí. 

Pri servírovaní dáme omáčku do stredu taniera, pridáme spätzle, posypeme syrom a restovanou cibuľkou. 

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Miesto spätzlí môžeme použiť akúkoľvek cestovinu. Jedlo môžeme podávať s plátkami kuracieho mäsa, alebo mäsovými guličkami. Pri výdaji jedlo môžeme tiež ozdobiť čerstvými bylinkami. 

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/alpy-kasespatzle-syrove-specle/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk