ALPY - Polievka alpských pastierov

Počet porcí:
Postup

Cibuľu nakrájanú na kocky a zeleninu na sviečkovú speníme na masle, zalejeme vopred pripraveným zeleninovým vývarom, vložíme zemiaky pokrájané na kocky, okoreníme a mierne varíme cca 20 minút. Pridáme fazuľu, vymačkaný špenát, uvarené široké rezance, 2/3 smotany a krátko zpovaríme. Podľa potreby dochutíme. Pri podávaní zdobíme vyšľahanou smotanou, reďkovkami a strúhaným syrom. 

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Syr môžeme zamiešať do smotany. Namiesto pečených fazulí, môžeme použiť aj sušené fazule, ktoré si uvaríme zvlášť.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/alpy-polievka-alpskych-pastierov/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk