ÁZIA - CHOW MEIN – čínske rezance s mäsom

Počet porcí:
Ingredience
Vitana Čínské rezance 900 g
Kuracie prsia 1200 g
Vitana Sójová omáčka 50 g
Vitana Minútka Čína 140 g
Vitana Zemiakový škrob 2 g
Vitana Hydinový vývar 20 g
Zázvor mletý Vitana 1 g
Červená kapusta 150 g
Znojmia Mrkva kocka 100 g
Sezam Vitana 2 g
Cibuľa 20 g
Olej 50 g
Soľ 5 g
Vitana Onions - restovaná cibuľa 15 g
Postup

Nakrájame si kuracie mäso na kúsky a pridáme korenie – zázvor mletý, sezamová semienka, potom sójovú omáčku a zemiakový škrob. Všetko premiešame a sprudka orestujeme na cibuľovom základe. Pridáme zregenerovanú mrkvu kocky (zmrazenú zeleninu zregenerujeme v konvektomate 5 minút na 180 °C). Podlejeme 1 l kuracím vývarom Vitana a prevaríme cca 10 minút. Potom pridáme nakrájanú čerstvú červenú kapustu a prevaríme ďalších 5 minút. Kapusta by mala byť uvarená tak akurát na skus. Podľa potreby osolíme. 

Potom si pripravíme čínske rezance podľa návodu. 

Servírovanie: pri výdaji servírujeme najskôr rezance a potom navrch kladieme mäsovú zmes s kapustou. 

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Možno pripraviť aj z bravčového, morčacieho mäsa či rastlinných alternatív. Zdobíme restovanou cibuľkou a čiernym sezamom.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/azia-chow-mein-cinske-rezance-s-masom/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk