| Chef Club Basmati ryža | 800 g |
|---|---|
| Vykostené kuracie stehná | 1100 g |
| Znojmia Sviečková (prúžky) | 250 g |
| Vitana Základ čínskych pokrmov | 140 g |
| Vitana Kura Padova (so zníženým obsahom soli) | 2 g |
| Znojmia Fazuľové struky rezy | 800 g |
| Zázvor mletý Vitana | 1 g |
| Sezamové semienka biele | 1 g |
| Natur Červená šošovica | 5 g |
| Chef Club Koncentrovaný paradajkový pretlak | 100 g |
| Chef Club Krájané paradajky v rajčinovej šťave | 150 g |
Najskôr si namočíme červenú šošovicu na cca 30 minút.
Vykostené kuracie stehná pomelieme spoločne so zregenerovanou zeleninou sviečková (1/3 z normy), pridáme 1 vajce, múku, namočenú červenú šošovicu a korenie Vitana kurča Padova.
Zmes premiešame, vytvarujeme do fašírky a pečieme v konvektomate v GN vystlanou papierom na pečenie na 160 ° C v kombinácii pečenia para cca 16 minút - podľa veľkosti karbonátok. Pripravíme si ázijskú zeleninovú omáčku: na oleji orestujeme cibuľu, pridáme 2/3 zvyšnej mrazenej zeleniny pod sviečkovú (zregenerovanej) a pridáme dvojitý paradajkový pretlak, krájané paradajky, závor, sójovú omáčku a základ na prípravu čínskych jedál a prilejeme 1 l vody. Prevaríme cca 10 minút. Nakoniec pridáme zregenerované fazuľové struky. Omáčku pri varení môžeme podľa potreby dosoliť či zahustiť zemiakovým škrobom.
Restovaná ryža: Pripravíme si Basmati ryžu podľa návodu a necháme vychladnúť. Na rozpálenej panvici osmažíme 2 rozšľahané vajcia, ktoré osolíme, okoreníme a prisypeme biele sezamové semienka. Pridáme vychladenú ryžu, premiešame a restujeme do prehriatia.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.