| Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 100 ml |
|---|---|
| Cibuľa | 100 g |
| Cesnak | 30 g |
| Vitana Slepačí vývar | 250 ml |
| BASK Ryža dlhozrnná Bask | 2000 g |
| Vitana Onions - restovaná cibuľa | 40 g |
| Znojmia Hrášok mrazený | 100 g |
| Kukurica mrazená | 100 g |
| Fazuľové lúsky - rezy mrazené | 100 g |
| Brokolica ružičky mrazená | 100 g |
| Vitana Mrkva na rezančeky | 100 g |
| Vitana Sójová omáčka | 100 ml |
| Vitana Pažítka | 5 g |
| Vitana Karí | 20 g |
| Kuracie mäso | 1000 g |
| Vajcia | 5 ks |
| Sezam biely | 2 g |
| Zázvor | 50 kg |
| Arašídy | 50 g |
| Soľ | |
| Vitana Korenie čierne mleté | |
| Znojmia Hrášok mrazený | 100 g |
Ryžu a vývar pripravíme podľa návodu. Potom nakrájame mäso na tenké rezance. Vajcia vyklepneme do nádoby a rozšľaháme. Zázvor olúpeme a nakrájame na drobno alebo ho nasekáme alebo nastrúhame. Všetku zeleninu rozpečieme cca 2-5 minút pri 180 ° C v konvektomate a necháme oddýchnuť. Cesnakové strúčiky a arašidy nasekáme nadrobno.
V panvici rozohrejeme olej, na ktorom sprudka a pri vysokej teplote orestujeme vajcia kým sa nám nespraví praženica, panvica sa zatiahne a ďalšie produkty sa nebudú pripaľovať. Potom vložíme cibuľu, cesnak a zázvor a všetko speníme. Pridáme rezance mäsa a opäť sprudka a pri vysokej teplote zatiahneme. Zasypeme karí korením, pridáme uvarenú ryžu a opäť orestujeme. Potom pridáme zeleninu. Zalejeme sójovou omáčkou, slepačím vývarom, prehrejeme a dôkladne premiešame. Servírujeme posypané pažítkou, Onions cibuľkou Vitana, sezamovými semienkami a sekanými arašidmi.
Znojmia
Vitana
Vitana
Vitana
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.