ÁZIA - PHO BO

Počet porcí:
Ingredience
Vitana Hydinový vývar 40 g
Vitana Čínské rezance 100 g
Zázvor mletý Vitana 1 g
Znojmia Sviečková zmes (kocka) mrazená 150 g
Badián Vitana 1 g
Soľ 2 g
Olej 10 ml
Cibuľa
Postup

Mrazenú zeleninu pod sviečkovú zregenerujeme v konvektomate 5 minút na 80 °C. 

Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme zregenerovanú zeleninu, osolíme, pridáme badián a zázvor a zalejeme pripraveným 2,5 l hydinového vývaru Vitana. Prevaríme cca 20 minút. 

V osolenej vode si uvaríme čínske rezance Vitana podľa návodu. (odporúčame na 1 kg cestovín 7 l vody a 40 g soli) a ľahko premiešame. Varíme na miernom ohni 1–2 minúty. Rezance schladíme pod studenou vodou, scedíme a vložíme do gastronádoby, kde ich premastíme. Pred výdajom regenerujeme a udržujeme pri teplote do 80°C. 

Tesne pred výdajom do polievky pridávame do vývaru čínske rezance a servírujeme. 

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Zdobíme restovanou cibuľkou Onions Vitana či čerstvými bylinkami. Do polievky môžeme vložiť rozšľahané vajcia.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/azia-pho-bo/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk