| WOK zmes mrazená | 500 g |
|---|---|
| Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 75 ml |
| Cibuľa | 50 g |
| Cesnak | 25 g |
| Vitana Karí | 50 g |
| Vitana Zeleninový vývar | 750 ml |
| Natur Cícer | 500 g |
| Vitana Zemiakový škrob | 10 g |
| Chef Club Divoká ryža | 2000 g |
| Kokosové mlieko | 400 ml |
| Arašídy lúpané pražené nesolené | 50 g |
| Jarná cibuľka | 50 g |
| Soľ | |
| Vitana Korenie čierne mleté |
Cícer namočíme a potom uvaríme do mäkka podľa návodu. Wok zmes Dione Premium krátko rozpečieme v konvektomate (cca 3—5 minút pri 180 °C) a necháme ju oddýchnuť. Cesnak nakrájame na plátky alebo nasekáme na menšie kúsky. Cibuľu nakrájame a spolu s cesnakom speníme na oleji Chef Club pri nízkej teplote.
Zasypeme karí korením a veľmi pomaly a pri nízkej teplote krátko zarestujeme. Zalejeme kokosovým mliekom a pripraveným zeleninovým vývarom a zavaríme. Podľa potreby zahustíme zemiakovým škrobom. Do hotového karí pred výdajom pridáme hotový a uvarený cícer s wok zmesou a arašídami a spoločne zavaríme. Dochutíme soľou a korením. Pripravíme divokú ryžu Chef Club podľa návodu, posypeme nakrájanou jarnou cibuľkou a servírujeme.
Vitana
Natur
Vitana
Chef Club
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.