| BURGER: | |
|---|---|
| Trhané hovädzie mäso Sous-vide | 1200 g |
| Chef Club Pulled pork omáčka 2l | 200 ml |
| Ľadový šalát | 1 ks |
| Paradajky | 250 g |
| Červená cibuľa | 250 g |
| Chef Club Balzamikový ocot biely | 70 ml |
| Cukor kryštál | 40 g |
| DOMA Majonézová omáčka 50% DOMA PL | 100 ml |
| Žemľa na hamburger | 10 ks |
| KRÍDLA: | |
| Krídelká Sous-vide | 1200 g |
| Chef Club Louisiana - omáčka na krídla | 200 ml |
| DOMA Tatárska omáčka DOMA | 500 ml |
| REBIERKA: | |
| Bravčové rebrá Sous-vide | 2000 g |
| Chef Club Texas Ribs - tekutá marináda | 200 ml |
| Med | 50 ml |
| Chef Club BBQ omáčka | 400 ml |
Burger: Trhané mäso prehrejeme vo vlastnej šťave, pridáme tretinu Pulled Pork omáčky a odstavíme. Cibuľu nakrájame na kolieska, zalejeme octom, pridáme cukor, trochu vody a soľ a krátko povaríme, potom odstavíme a dáme chladiť.
Opečenú žemľu potrieme majonézou, dáme na ňu list šalátu, trhané mäso, paradajku, omáčku Chef Club Pulled Pork, nakladanú cibuľu, priklopíme a podávame.
Krídelká: krídelka rozohrejeme, zlejeme výpek, ktorý zvaríme, primiešame Chef Club Louisianu, vmasírujeme do krídiel a dáme piecť na papieri na pečenie na 200 ° C do rúry na cca 15 minút. Z tatárskej omáčky a Louisiany zmiešame dip ku krídlam.
Rebierka: Rebierka rozohrejeme, naporciujeme a výpek zvaríme s medom a marinádou Texas Ribs. Pripravenú zmes vmasírujeme do rebier a dáme na papier na pečenie na 200 ° C do rúry na cca 15 minút. Pečieme spoločne s krídelkami. Podávame s BBQ omáčkou.
Všetky BBQ variácie podávame na veľkom pláte alebo doske. Môžeme podávať s pečivom, hranolkami a s nakladanou zeleninou.
Chef Club
Chef Club
Chef Club
Chef Club
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.