BBQ variácie - Burger z thane mäsa, Hot Wings a Medové rebrá

Kategorie: Jedlá z mäsa
Počet porcí:
Ingredience
BURGER:
Trhané hovädzie mäso Sous-vide 1200 g
Chef Club Pulled pork omáčka 2l 200 ml
Ľadový šalát 1 ks
Paradajky 250 g
Červená cibuľa 250 g
Chef Club Balzamikový ocot biely 70 ml
Cukor kryštál 40 g
DOMA Majonézová omáčka 50% DOMA PL 100 ml
Žemľa na hamburger 10 ks
KRÍDLA:
Krídelká Sous-vide 1200 g
Chef Club Louisiana - omáčka na krídla 200 ml
DOMA Tatárska omáčka DOMA 500 ml
REBIERKA:
Bravčové rebrá Sous-vide 2000 g
Chef Club Texas Ribs - tekutá marináda 200 ml
Med 50 ml
Chef Club BBQ omáčka 400 ml
Postup

Burger: Trhané mäso prehrejeme vo vlastnej šťave, pridáme tretinu Pulled Pork omáčky a odstavíme. Cibuľu nakrájame na kolieska, zalejeme octom, pridáme cukor, trochu vody a soľ a krátko povaríme, potom odstavíme a dáme chladiť. 

Opečenú žemľu potrieme majonézou, dáme na ňu list šalátu, trhané mäso, paradajku, omáčku Chef Club Pulled Pork, nakladanú cibuľu, priklopíme a podávame. 

Krídelká: krídelka rozohrejeme, zlejeme výpek, ktorý zvaríme, primiešame Chef Club Louisianu, vmasírujeme do krídiel a dáme piecť na papieri na pečenie na 200 ° C do rúry na cca 15 minút. Z tatárskej omáčky a Louisiany zmiešame dip ku krídlam. 

Rebierka: Rebierka rozohrejeme, naporciujeme a výpek zvaríme s medom a marinádou Texas Ribs. Pripravenú zmes vmasírujeme do rebier a dáme na papier na pečenie na 200 ° C do rúry na cca 15 minút. Pečieme spoločne s krídelkami. Podávame s BBQ omáčkou. 

 

Všetky BBQ variácie podávame na veľkom pláte alebo doske. Môžeme podávať s pečivom, hranolkami a s nakladanou zeleninou. 

 

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/bbq-variacie-burger-z-thane-masa-hot-wings-a-medove-rebra/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk