Bravčová panenka v hrubozrnnom korení, zemiaková kaša

Kategorie: Jedlá z mäsa
Počet porcí:
Ingredience
Bravčová panenka 1500 g
Vitana Steak 7 korení 15 g
Olej 100 ml
Vitana Zemiaková kaša s mliekom 500 g
Chef Club Šťava k mäsu v paste 90 g
Hrubozrnná horčica 60 g
Parmezán 20 g
Kapary 10 g
Chef Club Smotana Crème Excellent 150 ml
Postup

Očistenú bravčovú panenskú v kuse opečieme a vložíme do vyhriatej rúry, alebo konvektomatu na 220°C, kde ju dokončíme na požadovanú prepečenosť.  Po vytiahnutí mäso obalíme v hrubozrnnom korení na steaky a necháme krátko odležať.  Šťavu z pečeného mäsa si pripravíme podľa návodu na obale, pridáme horčicu, kapary a necháme prevariť. Na záver šťavu zjemníme smotanou a parmezánom.

Podávame so zemiakovou kašou pripravenou podľa návodu, na hrubšie plátky nakrájanou panenkou preliatou šťavou k mäsu. 

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/bravcova-panenka-v-hrubozrnnom-koreni-zemiakova-kasa/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk