Zemiakový krém s kelovým ragú so slaninou a parmezánovými chipsami

Kategorie: Polievky
Počet porcí:
Ingredience
Kel rezy 450 g
Anglická slanina 150 g
Cibuľa 100 g
Parmezán 100 g
Maslo 60 g
Chef Club Smotana Crème Excellent 300 ml
Zemiaky 800 g
Soľ 2 g
Vitana Korenie čierne mleté 2 g
Postup
  1. Olúpané, nakrájané zemiaky ponoríme po okraj do osolenej vody. Varíme do mäkka
  2. Všetko rozmixujeme a zahustíme zápražkou z masla a hladkej múky
  3. Necháme zhruba 20 minút povariť, v priebehu ľahkého varu miešame, okoreníme a ku koncu varu pridáme smotanu.
  4. Na záver do polievky vkladáme „kapustové ragú“, ktoré urobíme z orestovanej cibuľky na oleji, anglickej slaniny, s pridaním rezaného kelu.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/zemiakovy-krem-s-kelovym-ragu-so-slaninou-a-parmezanovymi-chipsami/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk