O používaní súborov cookie a osobných údajov

Webové stránky spoločnosti Orkla Foods Slovensko s. r. o.. využívajú súbory cookie a podobné technológie, ktoré ukladajú informácie do vášho počítača, mobilného telefónu alebo tabletu. Tie sú obvykle uložené v prehliadači zariadenia. Súbory Cookie používame na to, aby sme umožnili návštevníkom prístup k rôznym funkciám na našich webových stránkach, rozlíšili užívateľov medzi sebou, analyzovali výkonnosť našich webových stránok a využívali záujmovo orientovanú reklamnú kampaň zameranú na používateľov. To sa do určitej miery opiera o používanie osobných identifikovateľných informácií od našich používateľov - ako je napísané nižšie - a pomáha nám vylepšovať naše webové stránky a sprístupňovať digitálnu komunikáciu našim príjemcom.

Návštevníci našich stránok sa môžu dobrovoľne rozhodnúť, či budú používať súbory cookie prostredníctvom nastavenia prehliadača alebo zariadenia. V nastavení vášho prehliadača môžete upraviť preferencie, ktoré súbory cookie bude prehliadač sťahovať. Tiež tu môžete odstrániť všetky existujúce súbory cookie, ktoré sú uložené v prehliadači alebo zariadení. Upozorňujeme, že ak zablokujete všetky súbory cookie vo vašom prehliadači alebo zariadení, môže to mať za následok pokles výkonu a zhoršenie funkčnosti našich (a ďalších) webových stránok.

Účel súborov cookie na tejto webovej stránke

Naše webové stránky používajú súbory cookie vložené nami alebo tretími stranami na nasledujúce účely:

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o používaní súborov cookie, ktoré sú použité na tomto webe, o tom, ako ich používame, o prístupe tretích strán a aké informácie ukladáme, prosím, otvorte odkaz „Ďalšie informácie“ nižšie na tejto stránke. Vzhľadom na to, že niektorí naši externí dodávatelia môžu tiež využívať naše súbory cookie na zber informácií, nájdete ich kontaktné informácie tiež nižšie na tejto stránke.

Kontakt – Získanie prístupu

Orkla Foods Slovensko s. r. o. je prevádzkovateľom vašich osobných údajov a zodpovedá za ich spracovanie.

Ak chcete získať prístup, extrahovať, opravovať alebo vymazávať osobné údaje, ktoré sme o vás uložili, pošlite, prosím, emailovú správu na adresu privacy@orkla.cz. Môžete tiež vzniesť námietku, požadovať obmedzenia alebo kedykoľvek svoj súhlas odvolať. Chceme vás tiež informovať, že ak nie ste spokojní s našim spracovávaním vašich osobných údajov, môžete podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Zoznam súborov cookie

Názov Účel Trvanlivosť Doména
_ga Google Analytics 530 dní .orklafs.cz
_gat_UA-107978849-16 Google Analytics 1 minuta .orklafs.cz
_gid Google Analytics 1 den .orklafs.cz
nette-samesite Zabezpečení s ukončením www.orklafs.cz
ilovecookies Oznámení cookies 265 dní www.orklafs.cz

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Out of Home
Meisslova 5
902 01 Pezinok

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk