Koláč s kelom a kozím syrom

Počet porcií:
Ingrediencie
Špaldová múka 675 g
Chef Club Extra panenský olivový olej BIO 250 ml
Vlažná voda 75 ml
Vajcia 8 ks
Ricotta 625 g
Agrimex Kel rezy mrazený 750 g
Kozí syr 250 g
Kypriaci prášok do pečiva 10 g
Dione Zelenina na grilovanie mrazená 50 g
Agrimex Cibuľa kocka - mrazená 150 g
Soľ 2 g
Vitana Korenie čierne mleté 2 g
Postup

1. Z múky, olivového oleja, vlažnej vody, kypriaceho prášku, vajca a štipky soli vypracujeme cesto

2. Hotové cesto vtlačíme do koláčovej formy a dno poprepichujeme na niekoľkých miestach vidličkou
3. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme kel, korenie a restujeme ďalších 5 minút
4. Kelovú zmes rozprestrieme na dno cesta
5. V miske zmiešame ricottu, vajcia, soľ a hotovú zmes nalejeme na kel
6. Vrch koláča posypeme kozím syrom, vložíme do rúry a pečieme na 180 stupňov cca 35 minút
 

Tlač receptu

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/kolac-s-kelom-a-kozim-syrom/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk