ALPY - Polievka alpských pastierov

Počet porcií:
Ingrediencie
Zemiaky očistené 200 g
Cibuľa 150 g
Znojmia Sviečková zmes (kocka) mrazená 200 g
Reďkovky 50 g
Znojmia Špenát listový mrazený porcie 100 g
Maslo 100 g
Vitana Široké rezance 100 g
Chef Club Pečená fazuľa v rajčinovej omáčke 150 g
Vitana Zeleninový vývar 33 g
Vitana Korenie čierne mleté 1 g
Chef Club Smotana Crème Excellent 150 ml
Gouda strúhaný syr 150 g
Postup

Cibuľu nakrájanú na kocky a zeleninu na sviečkovú speníme na masle, zalejeme vopred pripraveným zeleninovým vývarom, vložíme zemiaky pokrájané na kocky, okoreníme a mierne varíme cca 20 minút. Pridáme fazuľu, vymačkaný špenát, uvarené široké rezance, 2/3 smotany a krátko zpovaríme. Podľa potreby dochutíme. Pri podávaní zdobíme vyšľahanou smotanou, reďkovkami a strúhaným syrom. 

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Syr môžeme zamiešať do smotany. Namiesto pečených fazulí, môžeme použiť aj sušené fazule, ktoré si uvaríme zvlášť.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/alpy-polievka-alpskych-pastierov/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk