Bravčová panenka, gnocchi s tekvicovou omáčkou s hubovou chuťou a cícerom, sušené paradajky

Kategória: Chef Club, Jedlá z mäsa
Počet porcií:
Ingrediencie
Bravčová panenka 1200 g
Chef Club Steak (bez soli) 10 g
Olej 100 ml
Maslo 50 g
Soľ 5 g
Chef Club Šťava k mäsu v paste 250 ml
Rozmarín 10 g
Tekvicové pyré mrazené 1200 g
Vitana Onions - restovaná cibuľa 70 g
Soľ
Chef Club Hubová omáčka z kuriatok a šampiňónov 30 g
Chef Club Sušené paradajky v slnečnicovom oleji 300 g
Vitana Gnocchi 1000 g
Natur Cícer 600 g
Postup

Očistenú bravčovú panenskú posypte steakovým korením a opečte z každej strany s pridaním rozmarínu. Dokončiť na požadovanú prepečenosť, môžete v holdomate, konvektomate, alebo priamo na panvici. Záleží od typu výdaja. Mäso pri dokončení, servírovaní nakrájajte, potrite slaným maslom a pokvapkajte šťavou k mäsu.

 

Mrazené tekvicové pyré podlejte malým množstvom vody a nechajte na miernej teplote v hrnci rozmraziť na pyré. Pridajte hubovú omáčku a konzistenciu pyré si upravte na hustotu redšej omáčky. Sušené paradajky nakrájajte na jemné rezance. Gnocchi tesne pred podávaním uvarte v osolenej vode a pokvapkajte olejom zo sušených paradajok, opečte a zamiešajte s tekvicovou omáčkou. Posypte uvareným cícerom, sušenými paradajkami a sušenou cibuľou. Podávajte s bravčovou panenskou, alebo samostatne ako vegetariánske jedlo.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Vo veľkom množstve napríklad závodných stravovniach, gnocchi paríme v konvektomate a pri výdaji prelievame omáčkou. 

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/bravcova-panenka-gnocchi-s-tekvicovou-omackou-s-hubovou-chutou-a-cicerom-susene-paradajky/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk