Cícer na paprike a cestovinová ryža s kukuricou

Postup

Najprv namočíme cícer na 12 hodín, potom vodu zlejeme a cícer prepláchneme. 

Zregenerujeme mrazenú papriku trikoloru v konvektomate po dobu 5 minút na 80 °C. To isté urobíme aj s mrazenou kukuricou. 

Na oleji orestujeme cibuľu a pridáme namočený cícer a zregenerovanú papriku trikolóra. Potom prisypeme lahôdkovú papriku a osolíme. Všetko zarestujeme, pridáme slepačí vývar a rascu a všetko varíme do zmäknutia cíceru. Zmes zahustíme zápražkou a zjemníme smotanou. 

Na masle orestujeme zregenerovanú kukuricu. Potom si pripravíme cestovinovú ryžu podľa návodu a spoločne premiešame.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Môžeme servírovať s lyžičkou kyslej smotany. Omáčku môžeme dohustiť zemiakovým škrobom pre hustejšiu konzistenciu.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/cicer-na-paprike-a-cestovinova-ryza-s-kukuricou/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk