| Chef Club Jazmínová ryža | 1000 g |
|---|---|
| Natur Predvarená šošovica | 50 g |
| Natur Fazuľa pinto | 100 g |
| Znojmia Mrkva kocka | 100 g |
| Vitana Zeleninový vývar | 1 l |
| Znojmia Kukurica | 100 g |
| Natur Beluga | 100 g |
| Vitana Tymian | 1 g |
| Znojmia Uhorky 7-9 cm | 400 g |
| Vajcia | 10 ks |
| Olej | 10 ml |
| Soľ | 2 g |
| Maslo | 100 g |
| Cibuľa | 50 g |
Zregenerujeme mrazenú zeleninu v konvektomate po dobu 5 minút na 80 °C. Ďalej si uvaríme zvlášť v osolenej vode čiernu šošovicu belugu a vodu zlejeme (beluga farbí). Zvlášť si uvaríme aj ďalšie strukoviny: predvarený hrach varíme podľa návodu cca 15–20 minút, fazuľu pinto namáčame cez noc cca 12 hodín, vodu zlejeme a varíme cca 45 minút.
Na oleji orestujeme cibuľu, vložíme zregenerovanú mrkvu a kukuricu. Prisypeme ryžu, zalejeme zeleninovým vývarom a podľa chuti osolíme. Dusíme, kým nie je ryža mäkká cca 35 minút.
Na masle opečieme uvarené strukoviny. Ryžu premiešame so zeleninou a pridáme opečené strukoviny. Ochutíme tymianom a podľa chuti dosolíme.
Uvaríme si vajcia natvrdo, pripravíme si kyslú uhorku a servírujeme.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.