Gnocchi s paradajkovou salsou, zasypané syrom

Postup

Zregenerujeme mrazenú mrkvu v konvektomate po dobu 5 minút na 80 °C. Na oleji orestujeme cibuľu, cesnak a pridáme zregenerovanú mrkvu. Následne pridáme koncentrovaný paradajkový pretlak a zarestujeme. Pridáme krájané paradajky, osolíme, pridáme oregano, provensálske korenie a prevaríme cca 15 minút. 

Pripravíme si gnocchi podľa návodu. Do zmesi pridáme citrónovú šťavu a znova prevaríme cca 5 minút. Pridáme smotanu, znovu prevaríme a potom do zmesi vložíme uvarené gnocchi. 

Gnocchi a paradajkovú zmes premiešame a servírujeme so strúhaným syrom.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Servírujeme s čerstvými bylinkami. Možno pripraviť aj ako mäsovú verziu pokrmu s kuracím mäsom.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/gnocchi-s-paradajkovou-salsou-zasypane-syrom/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk