Krém z červenej šošovice s paradajkovým základom

Kategória: Natur koncept, Polievky
Počet porcií:
Postup

Mrazenú zeleninu na sviečkovú zregenerujeme v konvektomate 5 min na 80°C.

Zeleninu orestujeme na oleji spoločne s nakrájanou cibuľou, pridáme paradajkový pretlak Otma, červenú šošovicu a vývar Vitana, ktorý sme si vopred pripravili podľa návodu. Varíme 30 minút. Obsah rozmixujeme do hladka, pridáme smotanu a prevaríme.

Osolíme a okoreníme podľa chuti.  

Na záver polievku môžeme zjemniť maslom.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Miesto slepačieho vývaru môžeme použiť zeleninový vývar Vitana, čím získame vegetariánsku alternatívu polievky. Pri servírovaní polievky môžeme do polievky vložiť chlebové krutóny, alebo popcorn z predvareného hrachu Vitana Natur. (Hrach varíme 20 minút. Po uvarení a scedení ho položíme na plech vystlaným papierom na pečenie, ktorý pokvapkáme olejom a pečieme na 215 C cca 13 minút, počas pečenia premiešavame, na záver osolíme).

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/krem-z-cervenej-sosovice-s-paradajkovym-zakladom/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk