| Natur Červená šošovica | 250 g | 
|---|---|
| Chef Club Koncentrovaný paradajkový pretlak | 50 g | 
| Znojmia Sviečková (prúžky) | 250 g | 
| Vitana Slepačí vývar | 40 g | 
| Cibuľa | 100 g | 
| Olej | 30 g | 
| Chef Club Smotana Crème Excellent | 120 ml | 
| Soľ | 2 g | 
| Vitana Korenie čierne mleté | 1 g | 
Mrazenú zeleninu na sviečkovú zregenerujeme v konvektomate 5 min na 80°C.
Zeleninu orestujeme na oleji spoločne s nakrájanou cibuľou, pridáme paradajkový pretlak Otma, červenú šošovicu a vývar Vitana, ktorý sme si vopred pripravili podľa návodu. Varíme 30 minút. Obsah rozmixujeme do hladka, pridáme smotanu a prevaríme.
Osolíme a okoreníme podľa chuti.
Na záver polievku môžeme zjemniť maslom.
Miesto slepačieho vývaru môžeme použiť zeleninový vývar Vitana, čím získame vegetariánsku alternatívu polievky. Pri servírovaní polievky môžeme do polievky vložiť chlebové krutóny, alebo popcorn z predvareného hrachu Vitana Natur. (Hrach varíme 20 minút. Po uvarení a scedení ho položíme na plech vystlaným papierom na pečenie, ktorý pokvapkáme olejom a pečieme na 215 C cca 13 minút, počas pečenia premiešavame, na záver osolíme).
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
						Plátennícka 2
						821 09 Bratislava
 +421 903 284 476
						 food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.