| OTMA Paradajkový pretlak | 100 g |
|---|---|
| Chef Club Krájané paradajky v rajčinovej šťave | 300 g |
| Olej | 100 ml |
| Cibuľa | 50 g |
| Cesnak | 10 g |
| Vitana Hovädzí vývar | 5 g |
| Rímska rasca mletá | 2 g |
| Znojmia Paprika troch farieb mrazená | 500 g |
| Vitana Grilovacie korenie bez soli | 10 g |
| Vitana Bobkový list | 5 g |
| Hovädzie alebo bravčové mäso - podľa preferencií | 1000 g |
| Zemiaky | 1500 g |
| Soľ | |
| Vitana Korenie čierne mleté |
Na oleji orestujeme cibuľu do tmava, pridáme na kocky nakrájané mäso, osolíme, pridáme cesnak a korenie. Keď sa mäsa vypečie na tuk, zalejeme pretlakom, krátko prevaríme a zalejeme krájanými paradajkami vo vlastnej šťave a dusíme do zmäknutie mäsa. Podľa potreby podlievame hovädzím vývarom pripraveným podľa návodu.
Zemiaky nakrájame aj so šupkou na rovnako veľké kúsky ako mäso a uvaríme do mäkká.
Papriku troch farieb (v zamrazenom stave) rozpečieme v konvektomate cca 3-5 minút pri 180 °C. Akonáhle je mäso mäkké a tekutina zredukovaná do stredne hustej konzistencie (môžeme prihustiť tmavou zápražkou Vitana), pridáme uvarené zemiaky, rozpečenú papriku a krátko spoločne prevaríme. Podľa potreby dochutíme.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.