| Chef Club Krájané paradajky v rajčinovej šťave | 300 g |
|---|---|
| OTMA Paradajkový pretlak | 100 g |
| Slnečnicový olej | 50 ml |
| Cibuľa | 100 g |
| Cesnak | 10 g |
| Vitana Hovädzí vývar | 10 g |
| Chef Club Pšeničná tortila 25 cm | 700 g |
| Vitana Grilovacie korenie bez soli | 20 g |
| Rímska rasca mletá | 2 g |
| Natur Beluga | 200 g |
| Mleté mäso zmes bravčové a hovädzie | 1250 g |
| Cheddar | 200 ks |
| Mozzarella | 200 g |
| Trstinový cukor | 50 g |
| Soľ | |
| Vitana Korenie čierne mleté |
Na oleji orestujeme cibuľu do zlatista, pridáme cukor a cesnak a necháme zľahka skaramelizovať. Pridáme mleté mäso, orestujeme, pridáme pretlak a krátko prevaríme, potom pridáme korenie, mletú rascu a krájané paradajky, zarestujeme a všetko podľa chuti osolíme a okoreníme. Dusíme do zmäknutia mäsa a podľa potreby dolievame hovädzím vývarom pripraveným podľa návodu. Ku koncu dusenia si odoberieme trochu tekutejšej zmesi, ktorú nakoniec použijeme na zaliatie tortill.
Šošovicu belugu uvaríme podľa návodu a hotovú zamiešame do mäsovej zmesi.
Syry nastrúhame na hrubo a zmiešame.
Tortilly rozložíme, posypeme nastrúhanými syrmi a rovnomerne do nich rozdelíme zmes. Tortilly zarolujeme, konce prehneme tak, aby z nich zmes nevytekala a vyskladáme do GN.
Zabalené tortilly v GN zalejeme omáčkou, ktorú sme si odobrali a dáme zapiecť do rúry na cca 160 ° C - 5 minút. Potom vyberieme, posypeme nastrúhanými syrmi a zapečieme ďalších 3-5 minút.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.