Mexiko - Sopa frijoles charros

Počet porcií:
Postup

Predvarený hrach pripravíme podľa návodu. 

Na oleji speníme cibuľu, pridáme na rezančeky nakrájanú klobásu a orestujeme. Zasypeme korením na strukoviny a krátko premiešame. Zalejeme paradajkami, peperonátou a pripraveným hovädzím vývarom.  Pridáme bobkový list a necháme prevrieť. Pridáme uvarený hrach a opäť prevaríme. Podľa potreby zahustíme tmavou zápražkou. Polievku podľa potreby dochutíme. 

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Peperonátu je lepšie precediť a kusy paprík prekrájať na menšie kúsky. Omáčku z peperonáty použime do polievky.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/mexiko-sopa-frijoles-charros/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk