| Natur Fazuľa biela | 100 g |
|---|---|
| Minestrone - mrazená zmes | 500 g |
| Chef Club Krájané paradajky v rajčinovej šťave | 400 g |
| Vitana Bazalka | 5 g |
| Stopkový zeler | 50 g |
| Cibuľa | 100 g |
| Cesnak | 10 g |
| Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 100 ml |
| Vitana Zeleninový vývar | 30 ml |
| Vitana Bobkový list | 3 ks |
| Soľ | |
| Vitana Korenie čierne mleté | |
| Vitana Petržlenová vňať |
Biele fazule si namočíme vo vode deň vopred. Zeleninovú zmes Minestrone vysypeme do 1/1 GN a dáme do konvektomatu opiecť na 3-5 minút na 180 °C. Po vybraní premiešame a necháme vychladnúť. Stopkový zeler nakrájame na plátky. Namočené fazule uvaríme do mäkka. Na panvici orestujeme do zlatista cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak, zalejeme krájanými paradajkami a krátko prevaríme. Pridáme bobkový list. Zalejeme pripraveným zeleninovým vývarom a opäť krátko prevaríme. Pridáme vychladnutú Minestrone zeleninovú zmes a nakrájaný stopkový zeler a zavaríme na skus. Na záver pridáme uvarené biele fazule, bazalku a opät krátko prevaríme. Podľa potreby dochutíme soľou a korením (môžeme prisladiť cukrom). Servírujeme posypané petržlenovou vňaťou (alebo bazalkou).
Do polievky môžeme pridať ako vložku rôzne druhy cestovín, napríklad široké rezance. Na ozdobenie a zároveň dochutenie môžeme pri samotnom servírovaní polievku posypať strúhaným syrom parmezánového typu. Pri servírovaní tiež môžeme polievku pokvapkať olivovým olejom.
Natur
Vitana
Vitana
Vitana
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.