| Bravčové plece údené | 1500 g |
|---|---|
| Chef Club Slivková omáčka | 900 g |
| Slivky sušené | 150 g |
| Portské víno | 150 ml |
| Vitana Bobkový list | 10 g |
| Vitana Nové korenie celé | 10 g |
| Vitana Korenie čierne mleté | 10 g |
| Vitana Zemiakové cesto | 1500 g |
| Vitana Onions - restovaná cibuľa | 100 g |
| Bravčová masť | 150 g |
| Múka hrubá | |
| Soľ |
Údené mäso uvaríme spoločne s korením a soľou do mäkka.
Slivkovú omáčku pripravíme podľa návodu, namiesto časti vody môžeme použiť údený vývar.
Sušené slivky prekrojíme, namočíme do portského vína a necháme chvíľu odležať. Krátko povaríme, zalejeme hotovou slivkovou omáčkou a spoločne prevaríme. Môžeme zjemniť maslom.
Zemiakové cesto pripravíme podľa návodu, na konci do cesta primiešame smaženú cibuľku.
Cesto rozdelíme na 15 dielov a vyvaľkáme alebo vytlačíme placky, ktoré pomúčime a opekáme na malom množstve bravčovej masti alebo aj na sucho. Následne hotové placky potrieme masťou.
Podávame spoločne s údeným mäsom preliatym slivkovou omáčkou, ozdobíme.
Chef Club
Vitana
Vitana
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.