Zapečené Buritto

Počet porcií:
Postup

V konvektomate zregenerujeme mrazený špenát a kukuricu po dobu 5 minút na 80 °C. 

Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme zregenerovaný listový špenát, sušený cesnak a korenie na mleté ​​mäso a zmes osolíme a mierne prevaríme. Pridáme zregenerovanú kukuricu. Potom vmiešame do zmesi kúsky tuniaka, nastrúhané varené vajcia a 1/3 z normy syra cheddar. 

2/3 normy špenátovej zmesi zabalíme do tortill. Vkladáme do papierom na pečenie vyložené GN. Plnené tortilly prelejeme zvyšnou 1/3 zmesi a zasypeme zvyšným syrom. Zapečieme v konvektomate na 195 ° C po dobu 8-12 minút.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Podávame so zeleninovým šalátom či dipom (fazuľový alebo bylinkový dip).

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/zapecene-buritto/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk