| Vitana Haruľa | 400 g |
|---|---|
| Voda | 800 ml |
| Kuracie pečienky | 1500 g |
| Vitana Rasca drvená | 15 g |
| Cibuľa | 150 g |
| Huby (šampiňóny, hliva) | 500 g |
| Chef Club Hubová omáčka z kuriatok a šampiňónov | 1500 ml |
| Vitana Petržlenová vňať | 100 g |
| Soľ | |
| Vitana Korenie čierne mleté |
Pripravíme si zemiakové cesto podľa návodu na obale, ktoré necháme 10 min. odpočinúť. Zo zemiakového cesta tvarujeme placky, ktoré opekáme na rozpálenom tuku.
Očistené kuracie pečienky nakrájame na väčšie kusy a orestujeme na cibuľovom základe, zaprášime rascou. Pečienku podusíme, pridáme už huby, ktoré sme si opiekli bokom a spoločne krátko podusíme.
Ďalej prilejeme pripravenú omáčku z kuriatok a šampiňónov podľa návodu, nasekanú petržlenovú vňať a krátko prevaríme. Dochutíme soľou a korením. Podávame so zemiakovými plackami. Posypeme petržlenovou vňaťou.
Vitana
Vitana
Vitana
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.