Kuracie prsia, čínska zeleninová zmes s rezancami, teriyaki omáčka, kešu oriešky

Kategória: Hydina, Jedlá z mäsa
Počet porcií:
Ingrediencie
Kuracie prsia bez kože 1000 g
Soľ 4 g
Znojmia Čínska zmes mrazená 700 g
Koriander 100 g
Cesnak 10 g
Chef Club Teriyaki - tekutá omáčka a marináda 100 ml
Badián 2 ks
Chef Club Demi glace 1 l
Maslo 50 g
Kešu oriešky 150 g
Vitana Čínské rezance 1000 g
Postup

Do uvareného demi glace zamiešame teriyaki omáčku, pretlačený cesnak, badián a suroviny spoločne prevaríme. Ku koncu varu pridáme maslo.

Kuracie prsia rozrežeme po dĺžke na polovicu a nakrájame na jemné plátky, ktoré na vysokej teplote opečieme pokiaľ nebudú hotové.

Mäso vyberieme a na rovnakej panvici (wok) sprudka opečieme čínsku zeleninovú zmes, ktorú zalejeme omáčkou demi glace pripravenou podľa návodu na obale.

Pridáme kuracie mäso a dochutíme teriyaki omáčkou.

Uvarené čínske rezance zamiešame so zmesou.

Posypeme opraženými kešu orieškami a čerstvým koriandrom.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Miesto kešu orieškov je možné použiť sezam.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/kuracie-prsia-cinska-zeleninova-zmes-s-rezancami-teriyaki-omacka-kesu-oriesky/

Použité produkty

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk